domingo, marzo 16, 2008

¡Aléjate primo!

Aquesta setmana ha estat una de les més agobiants del que porto de vida, i mira que sóc una persona agobiada de per sí. Diumenge passat van arribar els alumnes holandesos i alemanys d'intercanvi. A casa meva va venir la Lara, que ja coneixia d'haver passat jo abans una setmana a casa seva al gener.
Moments abans d'anar a recollir-la a l'aeroport, a casa ja s'havia iniciat el projecte FVQSO (Fer Veure Que Som Ordenats), que es duu a terme molt sovint quan ve algú per primera vegada a casa. A partir de la segona o, apurant molt, la tercera visita d'aquest mateix "algú", la casa torna a la seva forma real, no podent mantenir l'ordre durant molt de temps. Si és que, qui no neix per ser ordenat no ho és i ja està. Mama, ho hem d'assumir, som així i no hi podem fer res, acceptem-ho simplement.
Quan la Lara va arribar a casa, esgotada de pujar escales i aterroritzada per l'alçada, ens va donar els regalets que ens havia portat d'Holanda. Si no recordo malament es tractava d'unes galetes "strawbuffles" (o algo així), que són típiques d'allà; també portava unes panses, que ens va deixar clar que era per posar a les begudes alcohòliques; uns petits zuecos per decorar; unes chuculatinas; i a mi em va regalar una pulsera, però diria que pesa tant que si me la posés aniria torta, així que es quedarà a la tauleta de nit.
El primer dia va ser especialment difícil adormir-se, ja que tal i com deia ella: "it's so freaky!", però sembla que els altres dies ja es trobava més còmode i no li va costar gens, ni a ella ni a mi. Suposo que també haurà contribuït en això el fet que estiguéssim tot el dia d'una punta a una altra de Barcelona, fent esport o de fiesta loca a casa d'algú.
Sóc conscient que queda una mica malament dir-ho, però em sentia tan lliure quan la Lara estava "go shopping!" o bé amb algú altre. Eren els únics moments en que jo podia descansar una estona a casa. Francament, tanta activitat i tant preocupar-se de si s'ho estava passant bé, estaven acabant amb mi.
Però la veritat és que no em puc queixar, la Lara és una noia molt divertida, no vam discutir per res, i amb ella i la seva amiga Jolijn (no intenten pronunciarlo en sus casas) m'ho passava molt bé. A més, la tia aprenia molt ràpidament el castellà i de tant en tant deixava anar un "¡Lárgate primo!", "No me tires la caña", "¿¡Qué pasaaaa!?" o moltes altres frases útils.
A més el professor holandès que els acompanyava s'assemblava al Desmond de Lost, i un dels alemanys al bateria dels Kaiser Chiefs. D'aquesta manera podiem anar comentant chorrades sobre ells, que no se n'enteraven.
Doncs bé, ahir la Lara ja se'n va haver d'anar, i la vam portar a la terminal A de l'aeroport. Quan ja va arribar el moment d'embarcar tothom es donava petons amb tothom i ningú sabia exactament si donar-ne 2 o 3. Realment, es feia estrany pensar que no els tornaríem a veure i, tant entre holandesos com españols, va caure alguna llagrimeta.

Tot i haver-ho passat bastant malament en alguns moments per l'estrés de la setmana, he de confessar que ja començo a trobar a faltar a aquesta gent, i espero tornar-los a veure algun dia (si no és molt demanar, que ja vinguin cansats, que són massa gambiteros).

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

No Marina, no caiguiiis!! Recorda que ets membre del Sector Roca. Sigueu amb orgull!

Be noia, et felicito, després de tres mesos sense actualitzar sembla que no has perdut la pràctica.

Descansa moolt (que ens ho mereixem).
Besets! =D

17/3/08 20:04  

Publicar un comentario

<< Home