lunes, junio 26, 2006

Aquí estic un altre cop! He estat 3 dies a Boí Taüll, o algo així... Començaré per puntuar l'hotel, mi nota: puta mierda. Potser les habitacions estaven relativament bé, però esque el bufet del restaurant era terrible, i a sobre un timu. Només l'esmorzar valia una mica la pena, el dinar i el sopar eren 4 plats diferents els quals no podien ser coses senzilles i bones, havien de ser coses inventades pel chef per fer-se el guay i que li acabava sortint menjar amb gust a culo de mono. I no creieu que això és tot, del pitjor ens vam enterar només arribar. L'hotel organitzava una sèrie d'activitats, les quals reunien a la gent interessada (esperu que poca) ni més ni menys que al "punt de trobada", maleïts freaks...

El que va ser la visita en general va estar bé, tot molt bunic. A més, l'últim dia la Sara, el Manel, en Vectorman i jo ens vam passar un joc sencer a les màquines recreatives. Si esque estem fets uns professionals, encara que era bastant impresionant veure a 4 sonats cridant NITRO! i viciats fins a la mort.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Buenu, d'una persona que escriu un conte com el "en daniel i la seva cinta" o que mata a Johnny-cadires, no és estrany veure-la cridant NITRO amb tres sonats més. Buenu, això per les persones que et coneixen....per les altres, buenu, diguem que us grabarien i portarien la cinta de video a un programa aquells de la tele on posen videos que intenten ser graciosos (ho intenten), o l'hauran penjant a Internet.... Buenu ara et faràs famosa mundialment!!
Pos això és tot!!

27/6/06 12:47  

Publicar un comentario

<< Home